Zilele Comunei Namoloasa Uncategorized Despre evenimentul facebook ZCN 2021

Despre evenimentul facebook ZCN 2021

Zilele Comunei Namoloasa 2021

#ZiuaComuneiNamoloasa este o ocazie minunata pentru a celebra comunitatea si pentru a ne reconecta cu acel loc special numit acasa. Un eveniment organizat in fiecare an de catre Primaria Namoloasa in comuna Namoloasa si manifestat prin concerte live de muzica si focuri de artificii.

In 2020 si anul acesta, de 15 august, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de covid-19, acest eveniment a fost suspendat.
Distantarea sociala, purtarea obligatorie a mastii de protectie, limitarea locurilor la diverse tipuri de evenimente, publice si private, schimbarile legislative frecvente, gradul de risc moderat sunt motivele principale pentru care, pentru al doilea an consecutiv, Ziua Comunei Namoloasa nu va i sarbatorita asa cum am fost obisnuiti in ultimii ani.

Conceptul de comunitate nu a fost parca niciodată atât de important!

Daca in ultimii doi ani nu a fost posibila organizarea Zilei Comunei Namoloasa, in acest an, intr-un context in care stim mai multe despre covid-19, ne putem vaccina, avem oportunitatea de a regandi acest eveniment social si cultural.

Cum vom face aceasta? Prin intermediul unor mici activitati online, doresc sa cream si sa transmitem o stare de sarbatoare, bucurie, iubire si recunostinta. Voi reveni cu propuneri de activitati.

Cand? De vineri, 13 august, ora 17:00 pana duminica, 15 august, ora 21:00.

Cine? Noi, toti, cei care iubim Namoloasa si aceste locuri, indiferent unde suntem acum.

Si, mai cine? Toti prieteni nostrii si toti cei care vor sa faca parte din aceasta comunitate.

Sponsori si parteneri? Deocamdata nu avem, dar ar fi fost bine sa fie si ceva finantari si donatii pentru a energiza aceste zile festive.

Unde? Fiecare, acasa la el, impreuna cu familia si cei dragi. Iar online, ne vom conecta prin intermediul paginii facebook dedicata Zilelor Comunei Namoloasa.

Motto-ul editiei online 2021:

Viața este mai bună când râzi și te bucuri de ea!

Poate un eveniment virtual sa inlocuiasca concertele in aer liber si focurile de artificii?

Cu siguranta nu, dar avem in fata o provocare: de a ne conecta cu ceea ce iubim si pretuim si sa cream momente magice si autentice.

Cateva precizari pe final: aceasta initiativa este 100% independenta de orice partid politic sau orice alt interes neprecizat. In plus, este gratuit pentru dvs. si nu va obliga la nimic. Alegeti partea care va place si simtiti-va bine. 🙂

Avand in vedere ca acest eveniment online este public, este de dorit sa atragem atentia intr-un mod placut, civilizat, prietenos, ospitalier.

Va indemn sa participati, sa va implicati si sa invitati prietenii si cei dragi voua sa va fie alaturi.Cu prietenie si recunostinta,
Cristina Carmen Rusu

#ZileleComuneiNamoloasa

Te-ar interesa sa citesti si despre: