Experiența emoțională de a vedea live artistul preferat

Concert live Ziua Comunei Namoloasa

Experiența spectacolelor live este atât despre crearea unei conexiuni cu artistul preferat, cat si despre descoperirea si interiorizarea unei înțelegeri mai profunde a sinelui. Cocteilul de emotii pe care fiecare participant le poate experimenta poate varia de la bucurie, extaz, excitare pana la euforie si nostalgie.

1. RAFELE DE FERICIRE

Probabil ai sărit în sus și în jos de fericire sau ai ramas pe loc, bucurandu-te de energia si extazul ideei de a participa gratuit, aproape de casa, la un concert live cu artistii preferati.

2. SUPER EXCITARE

Cand momentul spectacolului se aproprie, sunt atât de multe lucruri de luat în considerare, incat te poti simti coplexit: cum ar trebui să te îmbraci? cum ar trebui să-ți faci părul? ar trebui să mănânci înainte să mergi sau să mănânci acolo? artistii vor canta melodia ta preferată? cât va dura? Sunt atât de multe întrebări care iti trec prin cap, încât abia te poți concentra.

Relaxeaza-te, pentru ca meriti sa traiesti aceste emotii minunate.

3. EUFORIE

E acel moment cand artistii preferati se urca pe scena si incep sa cante. Primele acorduri muzicale, primele sunete din cantecul preferat… Este magic. Este momentul la care ai visat de mult timp si iata ca se petrece. Euforia si extazul si la cote maxime.

4. NOSTALGIE

Muzica te poate face să plângi, să zâmbești și să țipi, dar te poate face și să te miști, să te vindeci și să crești. Muzica te face sa fii tu. Lucrul magic al muzicii este capacitatea acesteia de a-ți reaminti oamenii, locurile și lucrurile care înseamnă cel mai mult pentru tine. Mulți dintre noi trăim un moment de nostalgie în timp ce participăm la un spectacol live.

Pana in anul 2019 au fost cel putin noua editii ale concertelor live organizate cu ocazia Zilei Comunei Namoloasa. Daca ai fost printre participanti, cu siguranta ai experimentat si tu o parte din aceste emotii. Ne poti spune care este aceea melodie care a creeat in sufletul tau sentimente profunde si emotii sublime de bucurie si ti-ar placea sa o reasculti?

#ZileleComuneiNamoloasa #DedicatiiMuzicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar interesa sa citesti si ...